Η κοπή της βασιλόπιτας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 30/01/2018
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, στην αίθουσα Λευκαδίτη του κτιρίου της Κεντρικής Διοίκησης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,  ο Γενικός Έφορος και ‘Εφοροι της Γενικής Εφορείας, Περιφερειακοί Έφοροι, εκπρόσωπος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού καθώς και πολλά Ενήλικα Στελέχη του Σ.Ε.Π.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Ισίδωρου Κανέτη και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δρώμενο με τίτλο «Πρωτοχρονιά στον αέρα!», στο οποίο όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό!


Ακολούθησε προβολή βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2017 και το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με την ομιλία του Γενικού Εφόρου κ. Χριστόφορου Μητρομάρα.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη απονομή των χρηματικών βραβείων «Σωτήριος Βερσής», σε τέσσερις (3) αριστούχους Ανιχνευτές μας, που πέρασαν σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Γενικό Έφορο στους: Φωτεινή Σταθάκη από το 41ο Σ.Π. Αμπελοκήπων, Ηλία Αγγελόπουλο από το 1ο Σ.Π. Αμαρουσίου  και Σωτήριο Μαυρομάτη από το 1ο Σ.Ν/Π. Νέας Αρτάκης.


Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με πολλές και δημιουργικές δράσεις, γεμάτες παιχνίδι, περιπέτεια, προσφορά και αισιοδοξία!