2η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Προσκόπων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Υλοποίησης: 02/06/2018
Ημ/νια Έκδοσης: 02/06/2018

Προκηρύξεις
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Προσκόπων


Σε εφαρμογή του σχεδιασμού της Εφορείας Κλάδου Προσκόπων σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης των Βαθμοφόρων του Κλάδου

Σκοπός της Συνάντησης είναι η γνωριμία των Ενηλίκων Στελεχών του Κλάδου όλης της Ελλάδας, η άμεση επικοινωνία με την Εφορεία Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε., η βιωματική εκπαίδευση και η ενημέρωση για τις μεθοδολογικές αλλαγές που πρόκειται να δρομολογηθούν. Στο διήμερο αυτό τόσο οι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Ομάδων όσο και οι Έφοροι του Κλάδου, θα βιώσουν χρήσιμες και πρωτότυπες δραστηριότητες για Προσκόπους και θα εφοδιαστούν με νέες ιδέες που θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια βελτίωσης του προγράμματος για τις Ομάδες Προσκόπων.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 (ώρα 10.00’) μέχρι την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 (ώρα 17.00’), στο Προσκοπικό Κέντρο «Δημήτριος Ραν Αλεξάτος», στην Περδικόβρυση Παρνασσού (πληροφορίες για το Προσκοπικό Κέντρο θα βρείτε στο www.perdikovryssi-sep.gr). Όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο Κέντρο από την Παρασκευή το βράδυ.

«παραΕίμαι Πρόσκοπος!!!»

είναι το slogan της δράσης. Μία δράση που θα είναι απλά… προσκοπική!!! Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε το γιατί…

Η οικονομική συμμετοχή ορίστηκε στα € 20 ανά άτομο και περιλαμβάνει:
Μεσημεριανό, απογευματινό και δείπνο Σαββάτου
Πρωινό, δεκατιανό και γεύμα Κυριακής
Αναμνηστικά της Συνάντησης
Έξοδα υλικού προγράμματος κ.λπ.

Μπορείτε να συμπληρώσετε online την αίτηση συμμετοχής μέχρι την 1η Μαΐου 2018 εδώ

Για να υποβληθεί η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό κατάθεσης στο τραπεζικό λογαριασμό με αριθμό 362-002002-004018 της ALPHABANK (IBAN GR3901403620362002002004018 - στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναγραφεί η φράση «2ΣΒΠ - ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ») ή τον αριθμό του γραμματίου είσπραξης της Οικονομικής Υπηρεσίας του Σ.Ε.Π.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με δική τους μέριμνα. Η διοργάνωση, για να συμβάλει στη μείωση του κόστους, θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις μαζικής μεταφοράς. Οι πληροφορίες θα εμφανιστούν το επόμενο διάστημα στο blog της Συνάντησης που θα δημιουργηθεί.

Από τώρα και μέχρι τη Συνάντηση θα προσπαθήσουμε να γνωριστούμε μέσα από το διαδικτυακό παιχνίδι του Κλάδου «Γνωριζόμαστε από κάπου;», στο οποίο μπορούν να παίξουν οι Βαθμοφόροι του Κλάδου. Περισσότερες πληροφορίες στο group του Κλάδου στο Facebook

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της Συνάντησης στο paraeimaiproskopos@sep.org.gr 

«Στον Παρνασσό πετάει η καρδιά μου…», λέει το όμορφο τραγούδι. Δεν μένει παρά να συναντηθούμε εκεί όλοι και μαζί να το διαπιστώσουμε! Γεμίστε τα σακίδιά σας με κέφι και όρεξη για να ζήσουμε ένα προσκοπικό Σαββατοκύριακο, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! 

«παραΕίμαι Πρόσκοπος» γιατί… η συνέχεια δική σας!