«Το δέντρο της αγάπης» των Γιατρών του Κόσμου

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 01/11/2017
A/A: 112 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Οι Γιατροί του Κόσμου, όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, θα φτιάξουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ελπίδα και αγάπη στα παιδιά. Στόχος της δράσης είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα κουτιά γάλα μακράς διαρκείας τα οποία θα δοθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η φετινή δράση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Προπύλαια, στις 15 Δεκεμβρίου 2017 και θα κρατήσει από τις 9 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας που έχει αναπτύξει το Σ.Ε.Π. με τους Γιατρούς του Κόσμου καλούμε τις Περιφερειακές Εφορείες και τα Προσκοπικά Συστήματα της Αττικής να υποστηρίξουν αυτή τη δράση, εντάσσοντάς την στον προγραμματισμό τους ως Καλή Πράξη για τα Χριστούγεννα. Συγκεντρώστε όσα περισσότερα γάλατα μπορείτε και παραδώστε τα στους Γιατρούς του Κόσμου, στα Προπύλαια στις 15 Δεκεμβρίου 2017!

Ας βοηθήσουμε όλοι μας τους Γιατρούς του Κόσμου να φτιάξουν ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο αγάπης και να μοιράσουν χαμόγελα και στοργή στα παιδιά και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Όσα τμήματα υποστηρίξουν τη δράση, παρακαλούνται να αναρτήσουν ένα μικρό κείμενο και φωτογραφικό υλικό στο Blog του Σ.Ε.Π.

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 112_2017.pdf