Έντυπα δηλώσεων συμμετοχής σε κατασκηνώσεις / μεγάλες δράσεις υπαίθρου / μεγάλες σύνθετες δράσεις – ταξίδια

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 30/06/2020
A/A: 73 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Σε συνέχεια της Εγκυκλίου Γ.Ε. 8/22.6.2020, επισυνάπτονται στην παρούσα Ανακοίνωση:
α) Το ειδικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής σε κατασκήνωση / μεγάλη δράση υπαίθρου / μεγάλη σύνθετη δράση – ταξίδι «δήλωση 1», στο οποίο αναγράφονται οι υποχρεώσεις των γονέων / κηδεμόνων των ανηλίκων μελών που θα συμμετέχουν στις καλοκαιρινές πολυήμερες θερινές δράσεις και το οποίο ειδικά για φέτος αντικαθιστά την προβλεπόμενη δήλωση συμμετοχής του φακέλου κατασκήνωσης / μεγάλης δράσης υπαίθρου / μεγάλης σύνθετης δράσης – ταξιδιού. Η δήλωση αυτή συμπληρώνεται και υπογράφεται από τους γονείς / κηδεμόνες των ανηλίκων μελών καθώς και από τα ενήλικα μέλη που θα συμμετέχουν στις φετινές καλοκαιρινές πολυήμερες δράσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες που εμπεριέχονται.

β) Το ειδικό έντυπο – ερωτηματολόγιο «δήλωση 2» που εστιάζει στην παρουσία συμπτωμάτων λοίμωξης καθώς και στη πιθανότητα προηγούμενης επαφής με τον ιό SARS-CoV-2, το οποίο συμπληρώνεται και υπογράφεται από τους γονείς / κηδεμόνες των ανηλίκων μελών καθώς και από τα ενήλικα μέλη που θα συμμετέχουν στις φετινές καλοκαιρινές πολυήμερες δράσεις και παραδίδεται στον Αρχηγό της δράσης, την ημέρα αναχώρησης για την κατασκήνωση / μεγάλη δράση υπαίθρου / μεγάλη σύνθετη δράση – ταξιδιού. 

Μένουμε ασφαλείς… Συνεχίζουμε το προσκοπικό παιχνίδι!



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 73_2020.pdf
AN.73_ΔΗΛΩΣΗ 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.pdf
AN.73_ΔΗΛΩΣΗ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.pdf